13 Ιουνίου 2012

Απολογισμός παρουσίασης

  Είχε τόσο κόσμο, που οι περισσότεροι ήταν απ'έξω όρθιοι! Στην είσοδο της Κιμωλίας, η διερμηνέας Σοφία Ρομπόλη, που μετέφραζε στη νοηματική για τους κωφούς.

 Κοσμάκης! Ακούει με ενδιαφέρον την παρουσίαση.

 Από αριστερά: Γιώργος Παυριανός, Ηρώ Μουκίου, Βαγγέλης Σίμος.

 Υπογράφοντας το βιβλίο.

Την Κυριακή που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Η καρδιά ακούγεται πάντα" στο Kιμωλία Art Cafe στην Πλάκα.
Η παρουσίαση έγινε μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, που έμοιαζε περισσότερο με χαλαρό καφεδάκι παρά με εκδήλωση. Παρευρέθηκε κόσμος από όλες τις άκρες της Αθήνας και δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Από τη στιγμή που κατέφτασαν μέχρι τη στιγμή που έφυγαν, διέκρινες χαμογελαστά πρόσωπα!
Η παρουσίαση ήταν να αρχίσει στις 7 το απόγευμα αλλά τελικά ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέριση γιατί κόσμος ερχόταν συνεχώς!
Στην παρουσίαση μίλησαν, με σειρά, ο κος Βαγγέλης Σίμος, συνθέτης-στιχουργός, ο κος Γιώργος Παυριανός, δημοσιογράφος και συντάκτης στην Athens Voice και η κα Ρούλη Θεολογίτου, φιλόλογος και καθηγήτρια στο κολλέγιο Αθηνών, ενώ ενδιάμεσα, η κα Ηρώ Μουκίου, ηθοποιός, διάβαζε αποσπάσματα από το βιβλίο. Όλοι οι ομιλητές "αγκάλιασαν" το βιβλίο, παρουσιάζοντάς το όμορφα. Ταυτόχρονα, η διερμηνέας Σοφία Ρομπόλη, που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική στον Alpha, μετέφραζε την ομιλία για τους κωφούς.

Ο κόσμος, προφανώς ενθουσιασμένος από την όμορφη παρουσίαση, σχημάτισε ουρά στο τέλος για να προμηθευτεί το βιβλίο και να αποσπάσει μια ειδική αφιέρωση από τον συγγραφέα. Εμφανώς συγκινημένοι, περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους και φεύγοντας, χαμογελούσαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν. Κι ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Γιώργο Παυριανό και την κα Ηρώ Μουκίου, που προσκλήθηκαν τελευταία στιγμή και μίλησαν από την καρδιά τους! Περιμέναμε να παρουσιάσουν το βιβλίο τυπικά, αλλά τελικά το παρουσίασαν πολύ όμορφα!

Να είστε όλοι καλά και να περνάτε πάντα όμορφα!

1 σχόλιο: