25 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση πρόοδου


Το book promo site είναι σχεδόν έτοιμο και περιμένουμε την επίσημη είσοδο του βιβλίου στο τυπογραφείο, ώστε να ανεβεί και να "μπει" στις μηχανές αναζήτησης.
Την εβδομάδα που μας πέρασε, η γνωστή ίωση που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, επισκέφτηκε κάποιους από τους εμπλεκόμενους με την έκδοση, με αποτέλεσμα να καθυστερούμε λίγο. Επομένως, ως πιθανή ημερομηνία είσοδου του βιβλίου, ορίζεται η 29η Φεβρουαρίου, με τα πρώτα αντίτυπα να είναι διαθέσιμα από το Σάββατο 3 Μαρτίου.
Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, σε κάθε περίπτωση τα αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα εντός πρώτου δεκαήμερου του Μάρτιου.
Στο book promo site, θα μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο με δύο τρόπους. Μέσω αντικαταβολής, με μια μικρή πρόσθετη χρέωση και μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού paypal. Στο πρώτο, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο για Ελλάδα ενώ στο δεύτερο και για το εξωτερικό. 

Κάντε υπομονή μέχρι να μπει ο Μάρτης και θα σας ενημερώσουμε σχετικά!
Προς το παρόν, κάνουμε μια μικρή ενημέρωση γιατί το θεωρούμε χρέος μας απέναντί σας που περιμένετε υπομονετικά να πιάσετε το βιβλίο στα χέρια σας!

Τip: Για τους Αθηναίους, θα υπάρχει τρόπος να παραλάβετε ένα ή περισσότερα αντίτυπα άμεσα, χωρίς καμιά χρέωση, κατόπιν συννενοήσεως! Οι περιοχές που θα εξυπηρετούνται κατά κύριο λόγο θα είναι οι κεντρικές.

1 σχόλιο:

  1. συνάδελφε το μέηλ μου είναι στο προφίλ μου. ενημέρωσε με σχετικά και αν μπορούμε κανονίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή