7 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογράφιση


Το Σάββατο που μας πέρασε, έγινε η φωτογράφηση που θέλαμε για το εξώφυλλο του βιβλίου.
Η φωτογράφιση έγινε σε κλίμα ευχάριστο, οι εμπλεκόμενοι στο project το είδαν περισσότερο σαν διασκέδαση παρά σαν δουλειά, οι δόσεις χιούμορ δεν έλειψαν και ο ένας πείραζε τον άλλον.
Δεν έλειψαν όμως και οι στιγμές αμηχανίας, γρήγορα όμως ξεπεράστηκαν.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραβηχτούν μερικές πολύ καλές φωτογραφίες, οι οποίες θα επεξεργαστούν κατάλληλα και θα διαλέξουμε την κατάλληλη για το εξώφυλλο. Υπάρχει και η σκέψη να χρισημοποιηθεί και δεύτερη για το οπισθόφυλλο.
Μέχρι στιγμής, έχουμε μια πρόχειρη μακέτα με μία από αυτές και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ενθουσίασε όλους τους εμπλεκόμενους με το βιβλίο.
Τελικά, η φωτογράφηση απέδωσε καρπούς. Και η τελική όψη του βιβλίου θα βασιστεί σε αυτές τις φωτογραφίες. Περιμένουμε την τελική μακέτα και μετά από αυτό, θα είναι θέμα ωρών.

Προς το παρόν, πάρτε μια γεύση για την όψη από την παραπάνω φωτογραφία.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει... επικίνδυνα! Εντός ημερών ή από την επόμενη εβδομάδα θα ανεβεί και η ηλεκτρονική διεύθυνση του βιβλίου από το συνεργαζόμενο ατελιέ που θα έχει και link για online πωλήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

6 σχόλια:

  1. εύχομαι να πάνε όλα καλά, εγώ θα το αγοράσω! έχω πολύ περιέργεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε καλά! Θα ενημερωθείτε σύντομα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε Sarper. Σου ευχομαι καλη αρχη στην συγγραφη και καθε επιτυχια στο βιβλιο σου.

    Υ.Γ. Μην το παρεις στραβα ρε συ, αλλα το εξωφυλλο δεν ειναι λιγο κλισε? Γιατι δεν σκεφτοσασταν και κανα αλλο λιγοτερο κλισε κονσεπτ?

    Παντα φιλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ Αλχημιστή.

    Ναι μπορεί να είναι κλισέ αλλά τέτοια εξώφυλλα πουλάνε! Από την αρχή αυτή την ιδέα είχα... Κάτι μου λέει ότι δεν το είδες το τελικό εξώφυλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή